Flow

Flow magazine is een tijdschrift zonder haast. In Flow lees je artikelen over mindfulness, geluk, illustratoren, DIY projecten en alles wat met creativiteit te maken heeft. De vormgeving van het blad is fantastisch en bij elk nummer krijg je een notitieboekje en andere paper goodies. Er komen meerdere specials uit per jaar, bijvoorbeeld een reiseditie, een kookeditie en een zomerboek. Flow verschijnt tien keer per jaar. 

Happinez & Happi kids

Happinez is een tijdschrift dat gaat over spiritualiteit en geluk. Net als bij Flow is de vormgeving fantastisch en is elke editie wel een bewaareditie. Thema’s die in de kwalitatief goede artikelen voorbij komen zijn mindfulness, astrologie, yoga, bewust ouderschap, kristallen, liefde & relaties en persoonlijke groei. Happi Kids is het nieuwe kindje van de makers van Happinez en staat boordevol inzichten en inspiratie voor bewuste ouders. Happinez verschijnt elke zes weken en Happi kids verschijnt vier keer per jaar.

Viva & Viva Mama

Viva is een blad dat ik al heel erg lang lees. Ik heb er vroeger ook wel eens een abonnement op gehad. Viva is een weekblad is redelijk dun, dus tijdens een middagslaapje leest het lekker weg.  

Viva bevat columns van BN’ers als Roxeanne Hazes en gaat verder over liefde, seks, werken lijf & psyche. Acht keer per jaar verschijnt er een Viva Mama, een magazine speciaal voor jonge moeders. 

Kek Mama 

Kek Mama omschrijft zichzelf als ‘De #1 glossy voor moeders’. Kek Mama verschijnt elke 4 weken. Het blad bevat persoonlijke interviews en herkenbare columns over relaties, opvoeden, mode, beauty, reizen etc.

Welke tijdschriften lees jij graag? Laat het me weten en breng me op ideeën :-).