Tijdens het wandelen luister ik erg graag naar podcasts over het moederschap en persoonlijke ontwikkeling. Vandaag deel ik mijn favorieten met je. Al deze podcasts luister ik via Spotify.

Kim Munnecom Podcast

De Kim Munnecom podcasts gaan over de Wet van aantrekking, manifesteren en mindset. Er staat bijna dagelijks een nieuwe podcast online. 

Self Love Talk

Merel Teunis neemt je in haar podcasts graag mee in de wereld van zelfliefde en hoopt je te inspireren om te investeren in jezelf.  

Happier with Gretchen Rubin

Gretchen Robin is de auteur van een van mijn favoriete boeken over geluk en positiviteit: The Happiness Project. Haar podcasts gaan over hoe je nog gelukkiger kunt worden. 

Mama BV Podcast

Mama BV is een podcast van het tijdschrift VIVA mama. Journalist Anna van den Breemer spreekt bekende moeders over de vraag hoe zij het allemaal regelen. De podcasts bevatten eerlijke gesprekken over de combinatie van carrière en een gezin, opvoedstruggles etc.

Mama doet ook maar wat

Mama doet ook maar wat is een podcast van het tijdschrift Kek mama. De podcasts gaan, heel verrassend, over het moederschap. 

Mama Podcast Kelly Caresse

Kelly maakt podcasts over het moederschap en alles wat daarmee te maken heeft. Sinds kort maakt ze ook podcasts over haar reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Leef je mooiste leven 

De podcast van Michael Pilarczyk & Cindy Koeman gaat over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, innerlijke rust, mindfulness, meditatie en levenskunst.