The Happiness Project

Gretchen Rubin heeft alles: een man, twee leuke kinderen, een mooi huis en een goede baan, maar toch is ze niet zo gelukkig als ze zou willen zijn. Ze besluit zich een jaar lang te wijden aan het vinden van geluk. Iedere maand concentreert ze zich op een ander aspect van haar leven en zo probeert ze stap voor stap een gelukkiger mens te worden. Ze hoopt antwoord te krijgen op de vraag: heb je je geluk in eigen hand?

Heb jij soms het gevoel dat je nog gelukkiger of vrolijker zou kunnen zijn? Dan is dit hét boek voor jou: het doet je lachen én nadenken en staat vol tips en adviezen om zelf aan de slag te gaan.

Leap Year

How to make big decisions, be more resilient, and change your life for good. Having spent the last few years in Denmark uncovering the secrets of the happiest country in the world, Helen Russell knows it’s time to move back to the UK. She thinks. Maybe. Or maybe that’s a terrible idea? Like many of us, she suffers from chronic indecision and a fear of change. So she decides to give herself a year for an experiment: to overhaul every area of her life, learn how to embrace change, and become a lean, mean decision-making machine. From how to cope with changing work lives and evolving relationships, to how we feel about our bodies, money and well-being, Helen investigates the benefits of new beginnings, the secrets of decisive people and what makes changes last – and uncovers the practical life lessons we can all use thrive when change is afoot – and inject some freshness and magic if it’s not.

Happy Life 365

In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, simpele stappenplannen, tips, tricks en quotes voor 365 dagen geluk.

Good Vibes, Good Life

In Good Vibes, Good Life beschrijft Vex King hoe je de kracht van positiviteit kunt benutten. Hoe kun je echt van jezelf houden? Kun je negatieve emoties omzetten in positieve? Is het mogelijk om blijvend gelukkig te worden? Wat is je doel in het leven en hoe vind je dat? Vex King, die veel tegenspoed in zijn eigen leven overwon, inspireert met zijn antwoorden een volgende generatie spirituele zoekers. Hij helpt de lezer een leven te creëren om van te houden. Dit alles op een manier die eenvoudig te volgen, nuchter en herkenbaar is.

De kracht van positief denken

Dr. Norman Vincent Peale wordt internationaal beschouwd als de grondlegger van het begrip ‘positief denken’. Met dit boek ‘De kracht van positief denken’ heeft hij vele miljoenen mensen die in grote moeilijkheden verkeerden gehopen hun negatieve gedachten en handelingen om te buigen in een positieve richting en hun kracht gegeven de weg te gaan naar een gelukkig en succesvol leven.